Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke tilmeldt bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Besgende

· Gster online: : 1

· Brugere online: : 0

· Antal brugere: : 32
· Nyeste bruger: : KatrineFaxoee

Velkommen

Velkommen til E-Team.dk

Ja-ja, vi ved godt at det halter lidt med opdateringerne, men nu er der kommet lidt nye billeder ind - og flere er på vej...
I ønskes alle en rigtig god og varm sommer :-)

Øvelse på Ærø - Søby Værft

Nyheder


Lørdag d. 18 juni 2011 var E-Team atter en tur til Region Syddanmark.
En eksplosion på Søby Værft på Ærø var sceneriet for den største og vanskeligste øvelse på Ærø i mange år
Mere end 30 tilskadekomne, heriblandt 10 i en væltet turistbus, blev transporteret ud fra skadesstedet, til forskellige ventepladser og behandlet af både lokale og udefra-hentede styrker.

At regnen stort set silede ned helt fra morgenen kunne ikke tage humøret fra indsatspersonalet, selvom en katastrofe på en lille ø giver mange store logistiske udfordringer.
Desværre lykkedes det slet ikke at få sendt nogen tilskadekomne med de to redningshelikoptere der ankom til stedet - så det må vi have tilgode...

Øvelse på Aabenraa Havn

Øvelse på Aabenraa HavnOnsdag d. 8. juni drog en flok af E-Teams medlemmer til det skønne Sønderjylland, nærmere bestemt til Aabenraa, hvor der skulle afholdes en fuldskalaøvelse på havnen.

Sceneriet var en eksplosion på et krydstogtsskib der lå til kaj (Rollen som krydstogtsskib blev dog i dagens anledning spillet af et mindre fartøj fra MarineHJV)

Til øvelsen var E-Team blevet forstærket med dygtige figuranter fra Redderskolen i Esbjerg, der også var med til at give et kvalificeret indspil til de mange forskellige grupper af indsatspersonale der deltog i øvelsen.

Een ting der blev øvet endog rigtigt meget, var indpakning af tilskadekomne i alutæpper, idet det regnede fra start til slut - eller rettere det stod ned i lårtykke stråler ;-)

Men alt i alt en rigtig fed øvelse, og god indsats fra alle

Tunneløvelse 2010

NyhederLørdag aften d. 30 okt. summede Falckstationen i Korsør af hektisk aktivitet, godt 80 friske frivillige var nemlig ved at blive sminket til årets store Tunneløvelse under Storebælt.

Igen i år var det E-Team der skaffede figuranter og sminkører til den store øvelse, og sminkørerne arbejdede som vanligt koncentreret og effektivt med at lave særdeles flotte sminkninger på alle figuranterne.

For at komme helt op på de 80 tilskadekomne, havde E-Team fået "forstærkninger" fra bl.a. Næsbycentret, Solaris, og Sygeplejeskolen i Slagelse, og de mange engagerede figuranter gav et meget dygtigt modspil til de mange brand- og redningsfolk der var sat på redningsopgaven.

Som een af de største øvelser i tunnelen nogensinde, havde indsatspersonnellet mange store udfordringer under øvelsen, som dog blev klaret uden de store problemer, og karakteren for det udførte indsatsarbejde må vel ligge på "særdeles vel udført"
Der vil senere komme billeder fra øvelsen her på siden.


Øvelse med HJV

Nyheder


Fredag d. 11. juni var ca. 20 mand M/K fra E-Team en tur på Bredetved Skydebane ved Holbæk.
Anledningen var øvelsen "Strong Guard" for forskellige afdelinger fra Hærhjemmeværnsdistrikt Vestsjælland.

Der deltog bl.a. personel fra Stabskompagni Vestsjælland, PO-delingerne fra Hjemmeværnskompagni Kongsdal, Kalundborg, Storebælt, Holbæk Vest, samt et kompagni fra København & Hjemmeværnsflotille 251.
E-Teams brandbil M1 blev, som det fremgår af omstående billede, også anvendt som element i øvelsen.

Under øvelsen blev der øvet alarmering og mønstring af hele kompagniet og forskellige aktiviteter på en kommandostation, forplejningstjeneste, førstehjælp og bevogtning i forskellige opgaver. Så deltagerne fik rig lejlighed til samtidigt at vedligeholde deres uddannelse i de forskellige situationer.

En tilfreds Kompagnichef, Kaptajn Per Hansen udtrykker stor glæde over øvelsen, og sender en særlig tak til figuranterne.

IntroDag for 63 sygeplejerskestuderende fra UCSJ-Slagelse

Nyheder

Tirsdag d. 31. aug 2010, kl. ca 0905, skete der et voldsomt trafikuheld lige bag Sygeplejeskolen i Slagelse.
Ikke færre end 8 personer var kommet slemt til skade ved ulykken, men heldigvis var ca 60 nye sygeplejerskestuderende klar til at yde førstehjælp efter bedste evne...

Heldigvis var der kun tale om en øvelse, arrangeret til lejligheden af E-Team|Førstehjælp, og efter evaluering af de studerendes indsats gik resten af dagen med undervisning i førstehjælpens hovedpunkter, Hjerte-Lunge-Redning, brug af AED, og masser af praktiske "Skill-Stations".
Dagen bød også på en lille tur til regionens vagcentral, lidt teambuilding & Icebreaking, før deltagerne lige skulle redde en del tilskadekomne efter en rimelig heftig fest i skolens fredagsbar.

Det var 7. gang at E-Team var med til at byde de studerende velkommen til uddannelsen, og der var endnu en gang stor tilfredshed med dagens forløb, og deltagerne følte sig alle bedre rystet sammen og mere parate til at yde førstehjælp hvis det skulle blive nødvendigt.
Siden dannet p: 0.05 sekunder
5,004,110 Unikke besg