Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke tilmeldt bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Besgende

· Gster online: : 1

· Brugere online: : 0

· Antal brugere: : 32
· Nyeste bruger: : KatrineFaxoee

Referencer

Igennem tiden har vi arbejdet sammen med bl.a.:
Dragsholm Brandvæsen, Redningsberedskabet Korsør, Skælskør Redningsberedskab, Vig Festivalen, Korsør Brand- & Redningsskole, Det Danske Spejderkorps – Bernstorff Division, Det Danske Spejderkorps – Antvorskov Division, Eventyrbrødrene – Event & Teambuilding, Asgaardskolen - Ringsted, Dansk Røde Kors – Slagelse Samaritterne, Sct. Georgs Gilderne - Slagelse - Hørsholm & Roskilde, Sorø – Stenlille Redningsberedskab, Trundholm Brandvæsen, Garderhusarregimentet - Slagelse, DaniLog - Næstved, Det Danske Spejderkorps – Sydhav Division, Nykøbing Sj. Brandvæsen, Storebæltsberedskabet – Tunneløvelser, Falck Redningskorps - st. Slagelse - st. Ruds Vedby - st. Korsør & st. Skælskør, Ry Spejderne, Spejdercenteret Egemosen, Det Danske Spejderkorps – Vestskov Division, PLan Snedig – Det Danske Spejderkorps, Solarisløbet, Festival Danmark, CCMR-løbet, Korsør Ungdomsbrandvæsen, Beredskabsstyrelsen, Slagelse Brandvæsen, Det Danske Spejderkorps – Skjalm Hvide Division, HJV – Hjemmeværnsdistrikt Vestsjælland, Odense Universitetshospital, Sygehus Vestsjælland, Sønderborg Politi, Aabenraa Politi, Aabenraa Sygehus, Beredskabskorpset - Næstved, Holbæk Sygehus, Det Danske Spejderkorps - Stjernegruppen i Odense, Danske Baptisters Spejderkorps, Vinde Helsinge Fri & Efterskole, Grundtvig Emballage - Nykøbing F., Næsbycentret, m.fl.


På denne side finder du udtalelser fra nogen af vore rekvirenter, modtagne takkebreve, og almindelige utvetydige skamrosninger af det vi går og laver ;-)


NB: Siden er under stadig opbygning.


Læs udtalelser fra bl.a.:

Hjemmeværnet

Korsør Brand og Redningsskole, Korsør Redningsberedskab og Storebæltsberedskabet

Sygehus Vestsjælland

CCMR - Coco Crazy Monkey Race

SolarisLøbet

[url]1. Ry Trop, D.D.S.[/url]

Linkwww.e-team.dk/images/images5.jpg

E-Team på HBU-Kontroløvelse - maj 2005


Hej E-Team

Nu hvor efterdønningerne har lagt sig efter HBU-kontroløvelsen, vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke jer alle for en stor, professionel og indlevende indsats under den afsluttende kontroløvelse med hærens værnepligtige, fra Garderhusarregimentet i Slagelse samt fra DaniLog i Vordingborg, i weekenden 28.-29. maj 2005. (i alt ca. 800 mand - red.)

Jeg har efterhånden set mange former for indspil til øvelser med demonstranter og sanitetsmomenter.

Den indsats I ydede i weekenden overstiger langt, hvad jeg tidligere har oplevet.

Det var imponerende. Der var det hele. Såvel dybt livagtig sminkning som en skuespilpræstation, der i mange tilfælde var en Oscar værdig.

I skal have fortsat god vind med jeres aktiviteter og min dybeste respekt for jeres indsats, og jeg tøver ikke med at give jer mine varmeste anbefalinger


Jeg håber vi en anden gang får mulighed for at trække på jeres ekspertise igen.


Mange hilsner

Morten Thomsen, Major

Chef for Hærhjemmeværnsdistrikt Vestsjælland

www.hjv.dk


www.e-team.dk/images/images5.jpg
Korsør Brand- & Redningsskole

Korsør Redningsberedskab

Storebæltsberedskabet


Vi har igennem nogle år benyttet E-Team i forbindelse med øvelser og uddannelser på Korsør Brand & Redningsskole, samt ved øvelser i Storebæltstunnelen.

E-Team har på en professionel måde tilpasset sig mange forskellige figurantopgaver, både de små ulykker, samt de helt store komplicerede uheld.

E-Team har med deres faglige dygtighed, kunnet iscenesætte det modspil der skal til, for at brand- & redningsfolk samt sundhedsfagligt personale, kommer så tæt på virkelighedens skader som muligt.

Korsør Redningsberedskab, Storebæltsberedskabet og Korsør Brand- & Redningsskole kan derfor anbefale andre at gøre brug af E-Team i forbindelse med øvelser.

Per S. Eilertsen, Viceberedskabsinspektør

John Olesen, Beredskabschef

Søren Lundhild, Beredskabsinspektør/Chefinstruktørwww.e-team.dk/images/images5.jpg
Torben Mondorf, Præhospital leder, Vestsjællands Amt:

Att.: Rette vedkommende

Ang.: Samarbejdet med
E-Team
v/ Claus Haagensen\"Sygehusberedskabet i Vestsjællands Amt har gennem mange år arbejdet sammen med Haagensen & hans kolleger i E-Team.

Vi har benyttet dem som figuranter ved en lang række større og mindre øvelser, der har varieret fra den fagligt krævende medspillen i en \"dagligdags\" trafikulykke, til de meget store og logistisk komplicerede øvelser i Storebæltstunnelen.

Med deres baggrund i bl.a. spejderbevægelsen, samaritteruddannelse & arbejde som vagtsamaritter, har de været i stand til at spille rollerne som tilskadekomne på en måde, så de læger, sygeplejersker o.a., der har deltaget i øvelserne er blevet stillet overfor meget krævende og realistiske opgaver.

De har altid været meget engagerede og har forud grundigt sat sig ind i hvordan \"deres læsioner\" skulle spilles, og har derfor kunnet illudere et dynamisk udviklingsforløb i de tilskadekomnes symptomer.

Da de også selv har udført meget flotte & professionelle sminkninger, har vi haft et langt større udbytte af øvelserne, end det ellers har været muligt.

Deres aktive medvirken i debriefingerne, hvor de har kunnet give rigtig gode tilbagemeldinger, såvel set fra den tilskadekomnes side, og samtidig relevante faglige evalueringer af behandlingsindsatserne, har været meget værdifulde.

E-Teame har altid meget beredvilligt stillet op, selvom det har kunnet være med kort varsel
og på meget skæve tidspunkter. De er robuste og har ikke været bange for kulde, regn etc.,
og er dog samtidig også selv opmærksomme på sikkerhedsforhold.

Vi har igennem årene set dem udvikle sig til et professionelt og velorganiseret team, og det er nu tilstrækkeligt at give dem besked om hvilket scenarie og hvilke læsioner man vil have ind i øvelsen. Derefter kan de, om man ønsker det, klare resten af figurantopgaven med både sminkning, instruktion, logistik og omsorg for egen sikkerhed\".

-Og så er det flinke folk ;-)


Mvh.

Overlæge Torben Mondorf

Præhospital leder, Vestsjællands Amt (Sygehus Vestsjælland)


www.e-team.dk/images/images5.jpg
E-Team på CCMR 2004


I første weekend i februar 2004, havde vi den fornøjelse at have E-Team til at gennemføre en af posterne på Coco Crazy Monkey Race også kaldet CCMR.

CCMR er en vinterheik for tropsspejdere i Det Danske Spejderkorps, og i forbindelse med vores 10 års jubilæum ønskede vi at gøre noget ekstra for spejderne.

Valget faldt på E-Team og det har vi ikke fortrudt!

Når man som arrangør besøgte posten fik man et indtryk af en gennemtænkt og udfordrende post gennemført af kompetente mennesker, der virkelig vidste hvad førstehjælp drejede sig om.

Samtidig forstod teamet at leve sig ind i rollerne og få opbygget den atmosfære af panik, der hersker når mennesker er i nød.

Det var ligeledes lykkes at få overraskelsesmomentet med, så spejderne blev kastet ud i de forskellige situationer, uden at have mulighed for at forberede sig.

Effekterne og rekvisitterne var gode og effektfulde, og samlet gav det et rigtig godt helhedsindtryk.


Vi siger foreløbig tak for et godt samarbejde Shock)Med spejder hilsen

Rikke Grønbæk

Kernen, CCMR

www.ccmr.dk


P.S. Husk at CCMR afholdes hvert år første hele weekend i februar..www.e-team.dk/images/images5.jpg
\"Solarisløbet\"
er et nyere & supersejt spejderløb, med rødder i Brejning Efterskole.


E-Team
-har helt sikkert været med til at gøre, at vi tror på, at vores løb bliver lige så godt og stort som mange andre i Det Danske Spejderkorps.


Dette fordi:

E-team kræver en beskrivelse af deres post og af selve handlingen í løbet - og vupti, så stiller de op med det nødvendige mandskab og laver en superfed post, der trækker tænder ud for alle spejdere.

E-Team kan lave \"almindelige\" førstehjælpsposter, som alligevel giver spejderne en udfordring, men de kan også lave udfordrende store, vilde, fede, flotte poster, der giver spejderne en udfordring, de aldrig har stået overfor for - og vi garanterer…


Det bedste ved E-Team er, at de ikke lader en patrulje forlade posten, før de har fået en god & konstruktiv feed-back med i rygsækken, (hvad gjorde den enkelte eller patruljen, rigtigt eller forkert, & kunne noget være tacklet anderledes ? osv. osv.)

Det er helt sikkert med til at fremme udviklingen for vores spejdere.


Derfor er vores råd :
HUSK at bruge E-Team - det gavner alle….Med venlig hilsen

Teamet bag Solarisløbet….


Tag på Solarisløbet i august måned - læs mere på www.solaris-loebet.dkwww.e-team.dk/images/images5.jpg
1. Ry Trop v/ Tropsleder Julie Jensen.


Vi havde på vores tropstur i efteråret 2005 aftalt med E-Team at de skulle komme og lave en temadag om førstehjælp.

Temadagen kom bl.a. til at indeholde:


Basal førstehjælp, alarmering, førstehjælpens 4 hovedpunkter, trinvis førstehjælp til bevidstløse, prioritering af tilskadekomne, indhold af førstehjælpskassen, førstehjælp til led- & brudskader, samt en del holdningsbearbejdning.

Undervisningen startede med en ulykke og afsluttedes med forskellige praktiske øvelser for at afprøve spejdernes nyerhvervede førstehjælpsfærdigheder.

Teamet lagde specielt vægt på at alle spejderne fik en oplevelse af nødvendigheden af at kunne yde førstehjælp til tilskadekomne.


De spejdere som deltog på Temadagen, kunne fra intet førstehjælp og til at nogle have taget 12 timers kursus.


Efter turen har spejderne bla. sagt om E-Teams temadag:

  • Det var fedt at de startede dagen med en ulykke
  • Det var ikke bare en dag med teori om førstehjælp, vi fik også lov at prøve selv, så husker vi det meget bedre.
  • Sjovt at iscenesætte en ulykke selv og lade de andre spejdere af prøve om det nu kunne finde ud af førstehjælp
  • Selv om nogle af os havde haft 12 timers kursus, så var det stadig spændende at have E-Team på besøg, og det var en god genopfriskning.
  • Det var ikke bare kedelig teori
  • Det var godt med de praktiske øvelser som blev lavet, men der måtte gerne have været flere
  • Ved selv at spille tilskadekommen, kunne man føle hvor vigtigt at der blev gjort noget.


Spejderne gav alle udtryk for at de gerne ville lære mere om førstehjælp efter at E-Team havde været der.

Alle spejderne følte at de have lært noget nyt, og at var noget de kunne bruge, da de selv fik lov til at prøve at udøve førstehjælp til sidst.

Alle spejderne er meget bedre udrustet til hvis uheldet skulle være ude på en tur, hvilket vi kan takke E-Team for.


Vi kan kun anbefale at andre vælger et benytte sig af E-Teams \"
Temadag om førstehjælp
\", da de er enormt dygtige, og ikke laver en dag hvor man bare sidder stille og hører på tør teoriundervisning.

Spejderne får også lov til at afprøve hvor meget de kan i løbet af dagen.


Fra Ry trop siger vi rigtig mange tak for en spændende dag.


Besøg Ry Trop her...

Siden dannet p: 0.10 sekunder
5,004,114 Unikke besg