Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke tilmeldt bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Besgende

· Gster online: : 1

· Brugere online: : 0

· Antal brugere: : 32
· Nyeste bruger: : KatrineFaxoee

Historien om E-Team

Selvom teamet først blev til en \"rigtig\" forening i 2007, går vores historie dog alligevel nogen år tilbage, her blev teamet bare drevet som en glad gruppe af \"gale\" mennesker der følte en morbid trang til at vælte teaterblod ud over hinanden og så forsøge at lære andre lidt førstehjælp
www.e-team.dk/images/im000102.jpgEfter gennemgang af vore fotoalbums (-Ja der var altså ikke digitalkameraer dengang :-), er vi mere eller mindre enige om at vi regner teamet for startet i 1998 - så vi er begyndt at glæde os til vores 13 års jubilæum i 2011

Ja - 13, Runde jubilæer er da bare almindelige... Grin
www.e-team.dk/images/p3250071x.jpg

Præcis hvordan det hele startede, fortaber sig desværre lidt i tågerne, men i starten gik en god bid af vores fritid, med at være spejderledere i forskellige grupper i Antvorskov Division under Det Danske Spejderkorps.
Bl.a. lavede vi dengang sidst i 90´erne, ganske almindelige førstehjælpsopgaver, til de 12-16 åríge spejderes dag/natløb.

Meeeeen; - Ting har det jo med at udvikle sig, så efterhånden blev vores opgaver større, flere og mere omfangsrige gang for gang. (& spejderne blev meget bedre til førstehjælp!)
www.e-team.dk/images/togovelse-hoeng-1999-0007x.jpgEen dag stod en indsatsleder fra Falck og manglede figuranter til en stor øvelse, vi blev spurgt og sagde ja, og arrangementet gik over al forventning.

Så fik vi pludselig øjenene op for at der faktisk var andre der kunne bruge det, som vi var gode til, - og med tiden har vi så fået oparbejdet en temmelig stor ekspertise bla. med sminkninger, effekter, viden om førstehjælp, og om hvordan figuranter skal reagere på forskellige typer af skader.
www.e-team.dk/images/hoeng-efterskole-0004x.jpg

Vi har tilknyttet gode sundhedsfaglige rådgivere, både førstehjælpsinstruktører, sygeplejersker og læger, som enten er fast med i teamet eller villigt stiller sig til rådighed for os, og vi har også efterhånden en ganske god kontakt til alle dele af det danske beredskab

Efterhånden har teamet haft øvelser over det meste af Danmark, i Tyskland, en hel del Tunneløvelser under Storebælt, terrorøvelser, og vi har haft samarbejde med både Forsvaret, HJV, Regionernes sygehuse, Falck, Kommunale redningsberedskaber, Beredskabskorpset, Korsør Brand- og Redningsskole o.m.a.
Som nævnt indledningsvis, så blev teamet \"formaliseret\" i april 2007, hvor der blev afholdt stiftende generalforsamling, dette blev bl.a. gjort fordi der var for mange udgifter som ikke kunne afregnes af rekvirenterne, men nu kan teamet så få dækket tøjvask, hjemmeside osv., og dette har givet teamet nye muligheder for at udvikle aktiviteterne
e-team.dk/images/image008.jpge-team.dk/images/image033.jpge-team.dk/images/image086.jpge-team.dk/images/image239.jpg
E-Team ledes af en bestyrelse med fgl. sammensætning:

Claus Haagensen (formand), Peter Johansson (næstfmd), Pernille Bratved (kasserer), Stine Nielsen (sekretær) , Hjalte Hermind (medlemsansv.)

I 2010 er også søsterforeningen E-Team|Førstehjælp kommet til, det er tanken at denne forening skal klare de mere kursusprægede arrangementer, f.eks. for firmaer.

Vi kunne aldrig drømme om at påstå at vi er verdens bedste, til alt det vi går og laver, men vi er utroligt gode til at tilpasse os \"kundernes\" ønsker og krav. Vi er meget kreative og idérige, og vi ser alle opgaver som udfordringer der skal løses.

Så med tiden er det, der i starten var en løs samling af halv-gale mennesker, blevet til ikke mindre end to solide foreninger, der sammen løser mange forskellige opgaver for vore rekvirenter.

Om det er Lilleby-Spejderne der skal have førstehjælp for troppen, eller Region Syddanmark der barsler med en fuldskalaøvelse er underordnet for os, vi forsøger at tage opgaverne oppefra og ned - uden at glemme vores bagland!

Fordi selvom vi er frivillige og ulønnede, så har vi, bl.a. fra vores store berøring med spejderverdenen, lært at når nogen forventer at vi leverer \"varen\", så er der også mange der bliver skuffede hvis ikke den vare er i orden.

Derfor vil vi altid bestræbe os på at yde vores bedste - altid og hvergang !!!
e-team.dk/images/im000253x.jpge-team.dk/images/foraarsturnering-2003-004x.jpge-team.dk/images/im000041x.jpge-team.dk/images/im001682.jpg

Blot beder vi vore rekvirenter huske på at vi gør det hele FRIVILLIGT & ULØNNET, så hvis du ringer for at få 30 figuranter til på torsdag mellem 09 og 15, så er det ikke sikkert at vi kan hjælpe - men vi prøver gerne!
Og i hele teamets tid, er det kun sket ekstremt sjældent at vi, med blødende hjerte, har måtte aflyse en opgave - altid pga. sygdom/force majeure.

Så hvis DU har en opgave til os, så lad os høre fra dig

- Og husk nu også at:

Teori gør klog, men:
- Øvelser gør mester...
Siden dannet p: 0.06 sekunder
5,004,111 Unikke besg