Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke tilmeldt bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Besgende

· Gster online: : 1

· Brugere online: : 0

· Antal brugere: : 32
· Nyeste bruger: : KatrineFaxoee

M1 - Vores flotte teamvogn

www.e-team.dk/images/im11re200.jpgI 2008 gik et af teamets helt store ønsker i opfyldelse, vi fik nemlig en enestående mulighed for at indkøbe vores helt egen brandbil.
Brandbilen er en flot gammel Mercedes 1113 fra 1967, og da vi fik den havde den kun netop rundet 32.000 km.

Bilen har været brugt som udrykningskøretøj helt frem til 2008, og har således været synet hvert eneste år gennem 41 år; det gør naturligvis at vognen er flot vedligeholdt og 100% teknisk i topform.

Hos os hedder den ”M1”, men er oprindeligt fra Roskilde Brandvæsen, hvor den kørte som ”M4”, senere har den kørt hos Brand & Redning i Brøndby, senest som reservesprøjte.
www.e-team.dk/images/scan0001aa-200.jpgwww.e-team.dk/images/scan0002-200.jpg

Her ses vognen som M4 fra Roskilde Brandvæsen ca. 1980 (Fotos: Allan Glud/Rosk.Brv)


www.e-team.dk/images/im12re200.jpgVognen bruges bl.a. som sikringskøretøj i forbindelse med vore øvelser, og til brandberedskab ved f.eks. større spejderlejre eller lignende arrangementer hvor der er brug for ekstra hurtig assistance.
Vi går jævnligt og bygger vognen lidt om, så den passer til vores brug.

Bl.a. er vognen pakket op med en del øvelsesmateriel, figuranttøj, røgmaskiner, stiger, sikkerhedswirer, sminkekufferter, kabler o.m.a.
Desuden er den naturligvis oppakket med diverse materiel til brandslukning; slanger, strålerør, skumvæske, håndslukkere, forgrenere osv. samt en del materiel til akut førstehjælpsindsats.


www.e-team.dk/images/im10re200.jpgMed uvurderlig hjælp fra www.ReklameTage.dk i Slagelse har vi ændret stafferingerne på M1, fra de originale hvide striber til flotte trafikgule striber med sorte reflekskanter.
De nye tekster er ligeledes udført med sort refleksfolie.
Desuden er den brede gule midterstaffering ført med om på bagenden af vognen
Vi synes selv at designet ser ret godt ud, og så skulle det ikke lige kunne forveksles med nogen andres design
www.e-team.dk/images/refleks4.jpg
www.e-team.dk/images/refleks2.jpg
De sorte reflekser er en en ret fed detalje - specielt i mørke...www.e-team.dk/images/img_9145a500.jpg Her er M1 fotograferet med de nye stafferinger, teksten ”Alarm 112” kunne ikke umiddelbart fjernes uden at skade lakken, men bliver senere dækket af en anden tekst.

På bagenden har Skælskør Bank/Max Bank købt en reklameplads, der snart skal monteres.
De blå rotorblink bruges kun ved udstilling og til fotos, til daglig kører den med gule glas
www.e-team.dk/images/dscn2352aaa.jpg Her er M1 fotograferet til Kulturnatten i Slagelse, hvor E-Team var inviteret til fællesudstilling hos Slagelse Redningsberedskab.
Bemærk at de nye gule stafferinger ikke helt er på plads endnu, men det kom de hurtigt.

Et kommende projekt er at få lavet en stor lysmast på vognen, og i den forbindelse søger vi efter en 230 V generator på 1500 –2800 W, kan du evt. hjælpe os med det så hører vi meget gerne fra digSiden dannet p: 0.05 sekunder
5,004,121 Unikke besg