Log ind

Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke tilmeldt bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Besgende

· Gster online: : 1

· Brugere online: : 0

· Antal brugere: : 32
· Nyeste bruger: : KatrineFaxoee

TemaDag om førstehjælp

TemaDag om førstehjælp - Et knaldhamrende godt tilbud til børne- & ungdomsorganisationer !

Mange spejderledere kontakter os og beder os om at komme ud og holde et foredrag om førstehjælp for deres spejdere, og lad os slå fast med det samme:
- DET VIL VI MEGET, MEGET GERNE !!!!

Men, et enkelt aftenmøde på 1 1½ - 2 timer (minus startleg, sang, pause & afslutning) er altså ikke ret meget, når man gerne vil have at ungerne skal kunne noget bagefter.

Så derfor var det måske noget med en hel lang dag med masser af førstehjælp?
Det er det vi kalder en
\"TemaDag om førstehjælp\"


www.e-team.dk/images/solskin-2008-160.jpg
Vi har sammensat en række spændende aktiviteter, såvel teoretiske som praktiske, som vi gerne ville \"fyre af\" på jer...
Nærmere bestemt, så lad os komme og holde en hel lang TemaDag om førstehjælp hos jer
(-eller eventuelt hos os..)
Vi starter lørdag eller søndag kl. ca. 09.00 og slutter om eftermiddagen samme dag ved 16-17-tiden, herefter er tiden jeres egen, og I har mulighed for at lave jeres aftensmad sammen og hygge jer indtil I skal i poserne (hvis det er et lørdagsarrangement)
Sidst på aftenen kunne vi måske diske op med en førstehjælpspost på et lille natløb, så I får mulighed for at vise at I virkeligt har lært noget i løbet af dagen.

Dagen bliver præget af relevant teori, mange praktiske øvelser og afsluttes sædvanligvis med at deltagerne selv sminkes og agerer figuranter for hinanden i små øvelsescases

Disse øvelsescases planlægges af deltagerne selv, under supervision af vore instruktører og vejledere, og giver deltagerne en god mulighed for at afprøve det lærte, og efterfølgende få feedback på hvad der gik godt, og hvad der kunne gå bedre.

Alle modtager naturligvis kursusdiplomer efter endt undervisning, og også vores lille nyttige folder med hurtige førstehjælpsråd.

I bestemmer selvfølgelig selv om jeres TemaDag skal ligge i forbindelse med en weekendtur med overnatning(er), eller om I bare vil tage hjem bagefter.
www.e-team.dk/images/ucsj-2008-he160.jpgwww.e-team.dk/images/sgg-roska-he160.jpgwww.e-team.dk/images/plasnebrom-he160.jpgwww.e-team.dk/images/ucsj-uvm-2008-he60.jpg

En TemaDag om førstehjælp indeholder altid masser af spændende praktiske øvelser.
BEMÆRK VENLIGST:

TemaDage er IKKE at forveksle med \"grundkurser\" i førstehjælp - på modulkurser i førstehjælp er undervisningen meget koncentreret og teoretisk, ligesom man skal være fyldt 14 år før at kunne deltage.
På TemaDagen kan hele Troppen/flokken være sammen om undervisningen, vi laver meget praktisk arbejde, og arbejder især med at få spejderne til at VILLE & TURDE hjælpe - altså en slags holdningsbearbejdning.

Når spejderne så er fyldt 14 år kan de uden videre gennemføre et grundkursus/udvidet kursus i førstehjælp, således være rigtigt godt rustet til at kunne & ville hjælpe når det virkelig gælder.
Vi har også lavet mange forskellige udgaver af TemaDagen, for f.eks. firmaer eller til institutioner der ønsker en kort og praktisk orienteret indføring i førstehjælp.
F.eks. som \"appetitvækker\" for at få folk til at tilmelde sig et førstehjælpskursus.

Så kontakt os allerede i dag og få en snak om hvordan vi skal skrue jeres TemaDag sammen.
Vi glæder os meget til at høre fra jer!

Siden dannet p: 0.05 sekunder
5,004,113 Unikke besg